top of page
DSC_0866-Edit.jpg

RÓLAM

Kártyás Georgina gyógytornász-fizioterapeuta vagyok.

Az emberek és a mozgás szeretete miatt a pályaválasztás során egyértelművé vált, hogy olyan munkát szeretnék amiben ez valamilyen formában összekapcsolódik. Így döntöttem a gyógytorna mellett és ezzel megvalósult, hogy a munkám egyben a hobbim is legyen.

2010 óta dolgozom gyógytornászként a mozgásszervi rehabilitáció különféle területein, számos tapasztalatot szerezve ezzel. Folyamatos szakmai továbbképzésekkel igyekszem biztosítani a fejlődést és a korszerű kezelési módok elsajátítását.

Célom, hogy szakmai tudásommal és tapasztalataimmal segítsem a mozgásszervrendszerben kialakult elváltozásokat kezelni, helyreállítva ezzel a szervezet egyensúlyát.

Minden gyógyulni vágyót és egészség megtartására törekvőt várok szeretettel!

Tanulmányaim:

PTE-ETK-ZKK Gyógytornász-fizioterapeuta (Bsc)

Triplex gerincterápia

Visceralis terápia (minden belső szerv)

Vagus terápia

McKenzie A, B, C

Funkcionális tréning a terápiában és a sportrehabilitációban 

Lágyrész manuálterápia elmélete és gyakorlata

Basic Course Kinesiology Taping

Földi-féle komplex fizikális ödématerápia 

FDM (Fascia Disztorziós Modell) 1,2,3 

FMA (Funkcionális Mozgás Analízis)

Hegkezelés

Köpöly

Fitmummy posztnatális tréning

Flossing

Dorn terápia és Breuss masszázs 

Eszközös mozgásfejlesztés a wellness terápiában

Fascia a tudományban

Rólam mondták:

"Boldog vagyok, hogy rátaláltam Ginára, aki sok energiát fordit arra, hogy jobban érezzem magam. Rengeteg dolgot tanultam tőle. Mindenkinek ajánlom, aki szeretné jól érezni magát ebben a rohanó (vagy épp egész napos ücsörgő) világban." (Márta)

"Georgina nem csak szakmailag magasan képzett, hanem a vendégei felé teljes figyelemmel és empátiával forduló ember is, aki a hivatását igazi lelkesedéssel és elhivatottsággal végzi. Nagyon örülök, hogy még komolyabb panaszok jelentkezése előtt összehozott vele a sors, mert biztos vagyok benne, hogy hozzáértő kezelésével hozzásegít, hogy sokáig megőrizhetem az egészségemet." (Ildikó)

"Szívből ajánlom mindenkinek Ginát, aki harmadik babánk születése óta kezel engem, és nem túlzok, ha azt mondom, hogy amit csinál, az egy csoda! Szakmailag és emberileg is zseniális" (Petra)

bottom of page